Om

henningspurhansenRundkørsel.dk blev etableret i 2013 af Henning Hansen. Idéen omkring siden er, at dokumenterer de mange rundkørsler som, specielt de senere år er skudt op rundt om i landet.

Rundkørslernes primære formål er naturligvis at højne trafiksikkerheden, men når dette er sagt er rigtig mange rundkørsler samtidigt udsmykket på kreative måder. Ofte fungere rundkørsler også som velkomstporte til fx byer og afspejler lokale forhold, som fx seværdigheder, historiske emner eller lokalerhverv.

Foto af rundkørsler kan sendes på hh@naturibilleder.dk
se også Naturibilleder.dk

14 tanker omkring “Om

  1. Hej 🙂 Faldt lige over din side. Har du ikke tænkt dig at sætte flere billeder på? Der er jo rigtig mange rundkørsler med rigtig meget flot kunst i midten! Eller skal man tilsende billeder hvis man kommer forbi nogle? Jeg bor selv i Sønderjylland, og kender flere hvor der er kunst i, eller blot med bevoksning i.
    Mvh Stine

    Like

  2. Hej!
    Du har ret i at rundkørsler er meget sikre for bilerne.
    For cykler er det knap så godt. Det er svært i mange rundkørsler, når man skal ud af rundkørslen at placere bilen så evt. cykler kan ses enten i sidevinduet eller i spejlene.
    Jeg håber, at der også er plads til dette problem på din flotte side.
    Egon

    Like

  3. I Voel bor kunstneren Bente Aarøe. Hun er idemager til udsmykning af en rundkørsel i nabobyen Resenbro i Sikeborg Kommune. I området går man meget op i Håndbold i BSV – Bjerringbro/Silkeborg/Voel.
    Derfor er ideen en skulptur der er en håndbold i træ. Men kontakt Bente Aarøe tlf. 60147095 hun ved alt om processen, om økonomien og godkendelser og tilladelser.

    Like

  4. Kom til Halsnæs kommune – her har vi mange rundkørsler… både med og uden udsmykning. Flere kunne godt være pænere.

    Like

  5. Hej
    Nu så jeg dig på tv2 at du tager billeder af rundkørsler, jeg bor på færøerne og jeg tager også en del billeder jeg har hjemmeside bisgaardfoto.one
    Du skal være velkommen her op, jeg har værslev som du/i kan bo i
    Mvh Lars Bisgaard

    Like

  6. Hej.

    Har lige set dig på TV 2 og været inde at se på din hjemmeside.
    Du mangler da lige et par stykker . Vi har også rundkørsler på Als.
    Mvh.
    Arvig Nymand

    Like

Skriv en kommentar