Om

henningspurhansenRundkørsel.dk blev etableret i 2013 af Henning Hansen. Idéen omkring siden er, at dokumenterer de mange rundkørsler som, specielt de senere år er skudt op rundt om i landet.

Rundkørslernes primære formål er naturligvis at højne trafiksikkerheden, men når dette er sagt er rigtig mange rundkørsler samtidigt udsmykket på kreative måder. Ofte fungere rundkørsler osgå som velkomstporte til fx byer og afspejler lokale forhold, som fx seværdigheder, historiske emner eller lokalerhverv.

11 tanker omkring “Om

 1. Hej 🙂 Faldt lige over din side. Har du ikke tænkt dig at sætte flere billeder på? Der er jo rigtig mange rundkørsler med rigtig meget flot kunst i midten! Eller skal man tilsende billeder hvis man kommer forbi nogle? Jeg bor selv i Sønderjylland, og kender flere hvor der er kunst i, eller blot med bevoksning i.
  Mvh Stine

  Like

 2. Hej!
  Du har ret i at rundkørsler er meget sikre for bilerne.
  For cykler er det knap så godt. Det er svært i mange rundkørsler, når man skal ud af rundkørslen at placere bilen så evt. cykler kan ses enten i sidevinduet eller i spejlene.
  Jeg håber, at der også er plads til dette problem på din flotte side.
  Egon

  Like

 3. I Voel bor kunstneren Bente Aarøe. Hun er idemager til udsmykning af en rundkørsel i nabobyen Resenbro i Sikeborg Kommune. I området går man meget op i Håndbold i BSV – Bjerringbro/Silkeborg/Voel.
  Derfor er ideen en skulptur der er en håndbold i træ. Men kontakt Bente Aarøe tlf. 60147095 hun ved alt om processen, om økonomien og godkendelser og tilladelser.

  Like

 4. Kom til Halsnæs kommune – her har vi mange rundkørsler… både med og uden udsmykning. Flere kunne godt være pænere.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s